Een uitvaartkist met een Ferrari

Gepubliceerd op 9 oktober 2020 om 20:03
Ferrari grafkist

Een grafkist voor autoliefhebbers

Een persoonlijke uitvaartkist met een verhaal. In dit voorbeeld ziet u een uitvaartkist met een print van een Ferrari. U kiest de foto of foto's en wij maken een prachtig designkist. 

Niet je auto, maar je grafkist wrappen

De vraag naar opvallende uitvaartkisten neemt enorm toe. Een begrafenis persoonlijk maken is enorm waardevol. Spetterende kleuren en opvallende ontwerpen, wij maken alles wat er nodig is.

Ontwerpen grafkist

Het proces gaat van start bij een aanvraag. Wij nemen telefonisch contact op om de details van de aanvraag te bespreken. Als er een definitieve keuze is gemaakt voor het uiteindelijke ontwerp starten we met het print proces en bestickeren van de unieke uitvaartkist.


INSPIRATIE VOOR EEN UITVAART

Niet enkel de vraag naar opvallende uitvaartkisten neemt toe, vooral de vraag naar een persoonlijke uitvaart neemt toe. Hieronder enkele voorbeelden, zodat u een indruk krijgt wat er allemaal mogelijk is. Hebt u een uniek idee, deel dit met ons. Wij denken graag met u mee en nog belangrijker, wij zorgen voor een zeer vakkundige afwerking én snelle levering van de uitvaartkist op locatie.