Goudstaaf uitvaartkist

Wij maken de meest unieke uitvaartwensen mogelijk. Voor ons is het belangrijk dat u kunt afscheid nemen op een manier die past bij de overledene. Een afscheid is namelijk een enorm bijzonder moment in het leven en wat het verzoek ook is, wij denken met u mee. Wij staan open voor al uw ideeën. Er zijn geen vastomlijnde regels voor een uitvaartkist die wij maken voor u.

Lees meer »

Coca-Cola uitvaartkist

Het laatste eerbetoon in een persoonlijke uitvaartkist. Wij nemen uw wensen in acht. Onze unieke uitvaartkisten zijn persoonlijk en naar wens samen te stellen zoals deze Coca-Cola uitvaartkist.

Lees meer »

Gucci uitvaartkist valt op

Het laatste eerbetoon in een persoonlijke uitvaartkist. Wij nemen uw wensen in acht. Onze unieke uitvaartkisten zijn persoonlijk en naar wens samen te stellen zoals deze Gucci uitvaartkist. Geen lakleren Gucci tas, maar een prachtige kist in de vorm van een Gucci handbag! Helemaal zelf ontworpen door de klant. U geeft uw wensen door. wij zorgen voor het ontwerp, de kist én de levering op locatie.

Lees meer »

Louis Vuitton als thema op begrafenis

Deze uitvaartkist is speciaal ontworpen voor een Louis Vuitton liefhebber. Een uitvaart is tegenwoordig meer dan het afscheid van een dierbare. Steeds vaker wordt juist het leven van de overledene ‘gevierd’. De behoefte om een uitvaart op een persoonlijke manier in te vullen groeit. 

Lees meer »

Een uitvaartkist met een Ferrari

Een persoonlijke uitvaartkist met een verhaal. In dit voorbeeld ziet u een uitvaartkist met een print van een Ferrari. U kiest de foto of foto's en wij maken een prachtig designkist. 

Lees meer »

Een muziekinstrument op uitvaartkist

Wij maken samen met u een uitvaartkist met een uniek uiterlijk, een kist die een persoonlijk verhaal vertelt. Eén voorbeeld ziet u hier, een grafkist met een viool en een eigen gekozen muziekstuk. Op het voorbeeld ziet u één foto, maar u kunt er ook voor kiezen om meerdere foto's te laten drukken. Alles is mogelijk!

Lees meer »

Familiefoto's op de uitvaartkist

Uniek afscheid nemen met een persoonlijke en eigentijdse uitvaartkist, dat kan! Woont er bijvoorbeeld familie in het buitenland en kan die niet aanwezig zijn door omstandigheden? Met een foto zijn ze er symbolisch de gehele uitvaart bij. 

Lees meer »

EEN GRAFKIST MET EEN LIEFDESVERHAAL

"Uw geliefde leren kennen in Parijs, de stad van de liefde... Samen een prachtig leven gehad en dit willen vastleggen op een laatste rustplek?" Dat kan. Nadenken over een laatste rustplek is geen onderwerp waar mensen graag over praten. Toch kan het heel waardevol zijn. Als u namelijk zelf de keuze maakt over hoe uw uitvaartkist eruit dient te zien, zullen uw nabestaande hier veel mooie herinneringen aan ophalen. Een persoonlijke grafkist zal tijdens de opbaring zorgen voor mooie verhalen, verhalen die bij uw leven passen.

Lees meer »

EEN FOTO VAN MIJN HOND OP DE UITVAARTKIST

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moeten er in korte tijd veel keuzes worden gemaakt. Eén keuze is het uitzoeken van een mooie uitvaartkist. Naast de standaard kisten, bieden wij nu de mogelijkheid om een grafkist persoonlijk te maken. 

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb