EEN FOTO VAN MIJN HOND OP DE UITVAARTKIST

Gepubliceerd op 1 oktober 2020 om 19:18

Ik wil mijn huisdier op de grafkist

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moeten er in korte tijd veel keuzes worden gemaakt. Eén keuze is het uitzoeken van een mooie uitvaartkist. Naast de standaard kisten, bieden wij nu de mogelijkheid om een grafkist persoonlijk te maken. 

Een huisdier is enorm dierbaar, vooral als mensen wat eenzamer zijn geworden en nog meer waarde hechten aan hun trouwe huisdier. Het is dan een prachtig gebaar om deze op de uitvaartkist te tonen. Zo is de hond ook symbolisch bij het afscheid en krijgt zo een bijzondere plek.

Mijn uitvaartkist met foto

Stel direct een gepersonaliseerde uitvaartkist samen met ons. U kunt zoals op de voorbeeldfoto één foto laten afdrukken van het huisdier, maar misschien heeft u liever een mooie fotocollage. Zijn er meerdere huisdieren? Dan kunnen we ook een mooie verdeling over de kist maken.

Alles is mogelijk!

U levert ons de foto's aan, wij zorgen voor de rest. Uiteraard pas na goedkeuring op het ontwerp, zullen wij de printers laten draaien! Stuur ons een mail en wij nemen doorgaans binnen drie uur contact met u op, om uw wensen te bespreken.