EEN GRAFKIST MET EEN LIEFDESVERHAAL

Gepubliceerd op 6 oktober 2020 om 14:08
Een grafkist zelf ontwerpen met foto's

Een uitvaartkist met foto's

"Uw geliefde leren kennen in Parijs, de stad van de liefde... Samen een prachtig leven gehad en dit willen vastleggen op een laatste rustplek?" Dat kan. Nadenken over een laatste rustplek is geen onderwerp waar mensen graag over praten. Toch kan het heel waardevol zijn. Als u namelijk zelf de keuze maakt over hoe uw uitvaartkist eruit dient te zien, zullen uw nabestaande hier veel mooie herinneringen aan ophalen. Een persoonlijke grafkist zal tijdens de opbaring zorgen voor mooie verhalen, verhalen die bij uw leven passen.

Een uitvaartkist mét een verhaal

Stel direct een gepersonaliseerde uitvaartkist samen met ons. U kunt zoals op de voorbeeldfoto één foto laten afdrukken, maar misschien heeft u liever een mooie fotocollage. 

Alles is mogelijk!

U levert ons de foto's aan, wij zorgen voor de rest. Uiteraard pas na goedkeuring op het ontwerp, zullen wij de printers laten draaien! Stuur ons een mail en wij nemen doorgaans binnen drie uur contact met u op, om uw wensen te bespreken.


Karakteristieke Uitvaartkisten

Ons team bestaat uit ambachtslieden die met passie en oog voor detail topkwaliteit uitvaartkisten realiseren. Zij zijn in staat om iedere door u gewenste uitvaartkist op korte termijn te verwezenlijken. Uiteraard maken wij wel gebruik van innovatieve technieken, zoals de ECO-printer die wordt gebruikt voor het afdrukken van de beelden op uw kist. Daarnaast zijn het de ambachtslieden die onze uitvaartkisten een karakteristieke, persoonlijke, verzorgde en bijzondere uitstraling geven.

De liefde voor het meubelmakersvak die onze ambachtslieden kenmerkt, is terug te vinden in het door hen met zorg gemaakte eindproduct. Zij zijn zich bewust van de verantwoordelijkheid die zij hebben ten aanzien van het voor ons allen zo belangrijke laatste meubelstuk.