Louis Vuitton als thema op begrafenis

Gepubliceerd op 5 november 2020 om 10:34

Louis Vuitton als grafkist

100% Louis Vuitton liefhebber

Deze uitvaartkist is speciaal ontworpen voor een Louis Vuitton liefhebber. Een uitvaart is tegenwoordig meer dan het afscheid van een dierbare. Steeds vaker wordt juist het leven van de overledene ‘gevierd’. De behoefte om een uitvaart op een persoonlijke manier in te vullen groeit. 

Hoe zou u willen dat uw nabestaanden stilstaan bij uw leven?

Lang heeft er een taboe gerust op onderwerpen als sterven en de dood. Dat taboe wordt langzaam maar zeker doorbroken. Uit onderzoek van Yarden blijkt dat maar liefst 87 procent van de Nederlanders thuis wel eens praat over de eigen dood en uitvaart. We zijn er dus meer mee bezig dan vroeger. En niet alleen bij een naderend overlijden. Veel mensen denken na hoe hun eigen uitvaart een persoonlijk tintje kan krijgen en leggen dit vast. Een uitvaart mag volgens velen best gezellig en vrolijk zijn. Wat past er bij u?

Een betekenisvolle uitvaart

Ons bedrijf biedt nabestaanden en uitvaartondernemers een bijzondere mogelijkheid om zelf uitvaartkisten te ontwerpen met een persoonlijk en natuurlijk karakter. 

Unieke Begrafenis

maak een grafkist persoonlijk

Bij een uniek afscheid hoort een unieke, persoonlijke en eigentijdse uitvaartkist (grafkist). U kunt hier uw eigen kist samenstellen voor als u al bezig bent met het regelen van uw uitvaart, maar ook als nabestaande kunt u hier uw keuze samenstellen.

Wij helpen u met het ontwerpen van deze zeer unieke en persoonlijke uitvaartkist


Een unieke begrafenis

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven of cremeren. De uitvaartkist is hierbij een onderdeel en van groot belang voor de rouwverwerking en herinnering. Doordat u zelf uw keuze kunt maken is de kist uniek, persoonlijk, eigentijds en aaibaar.

Maak jouw eigen website met JouwWeb