Afscheid nemen tijdens de corona maatregelen

Gepubliceerd op 30 november 2020 om 09:48

Coronamaatregelen beperken het aantal bezoekers op een begrafenis

Door de coronamaatregelen kunnen soms niet alle familieleden en vrienden aanwezig zijn op de begrafenis. Digitaal kunnen de bezoekers tegenwoordig deelnemen aan de begrafenis en live meekijken.

Update: 27 november 2020: Voor een uitvaart geldt een maximum van 100 personen. Kinderen tot 13 jaar worden meegeteld.

Familiefoto's op een uitvaartkist

Bij ons is het mogelijk om te kiezen voor een uitvaartkist die helemaal bedrukt wordt naar de wensen van de overledene of nabestaanden. De uitvaartkist kan men geheel naar wens bekleden met een foto, of meerdere foto's, Op deze kist hieronder is gekozen om familieportretten te printen, familie die door de corona-maatregelen niet aanwezig konden zijn bij het laatste afscheid, Soms woont familie namelijk niet dichtbij en tijdens de corona-maatregelen kon er in veel gevallen niet altijd direct een vlucht geboekt worden. Symbolisch zijn ze op deze manier toch bij het afscheid geweest. 


Eigentijds afscheid nemen 

De tijd dat iedereen in dezelfde kist begraven werd, is (gelukkig) al lang voorbij. Sober en eenvoudig maakt plaats voor persoonlijke grafkisten met foto's die een verhaal laten zien van een dierbaar persoon.

Een uitvaartkist uitzoeken is een belangrijk onderdeel van een uitvaart. Een uitvaartkist sluit aan bij een uniek leven en ieders persoonlijke stijl. Het biedt troost en draagt bij  aan het verwerken van het verlies.

Maak jouw eigen website met JouwWeb