Familiefoto's op de uitvaartkist

Gepubliceerd op 9 oktober 2020 om 18:27

Familiefoto's op grafkist

Kies zelf de foto's op de uitvaartkist

Uniek afscheid nemen met een persoonlijke en eigentijdse uitvaartkist, dat kan! Woont er bijvoorbeeld familie in het buitenland en kan die niet aanwezig zijn door omstandigheden? Met een foto zijn ze er symbolisch de gehele uitvaart bij. 

Mooie herinneringen ontstaan vaak door mooie foto's, vooral in tijden dat je mooie herinneringen nodig hebt.

Coronamaatregelen beperken het aantal bezoekers op een begrafenis

Door de coronamaatregelen kunnen soms niet alle familieleden en vrienden aanwezig zijn op de begrafenis. Als u ons de foto's stuurt van alle mensen die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen wij deze als een prachtige fotocollage op de uitvaartkist printen. Digitaal kunnen de bezoekers tegenwoordig deelnemen aan de begrafenis en live meekijken, door de fotoprint op de grafkist zijn ze ook in beeld en er toch een beetje bij.

ALLES IS MOGELIJK

Stel direct een gepersonaliseerde uitvaartkist samen met ons. U kunt zoals op de voorbeeldfoto één foto laten afdrukken, maar misschien heeft u liever een mooie fotocollage. Wij zorgen voor het ontwerp en een  prachtige verdeling over de uitvaartkist. 

Handgeschreven brief aan binnenkant uitvaartkist

Wij krijgen vaak de vraag een handgeschreven brief te drukken aan de binnenkant van de deksel. Als nabestaanden allemaal nog een persoonlijke boodschap willen schrijven op een briefje en u mailt ons hier een foto van, drukken wij deze op de binnenkant van de deksel. Bij het sluiten van de kist zullen deze lieve woorden symbolisch te lezen zijn voor de overleden persoon in kwestie. Een uniek mooi gebaar! 

Maak jouw eigen website met JouwWeb