Gucci uitvaartkist valt op

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 15:06

Een geliefde om nooit te vergeten . . . . Verdient een afscheid om nooit te vergeten.

Exclusieve uitvaartkisten

Het laatste eerbetoon in een persoonlijke uitvaartkist. Wij nemen uw wensen in acht. Onze unieke uitvaartkisten zijn persoonlijk en naar wens samen te stellen zoals deze Gucci uitvaartkist. Geen lakleren Gucci tas, maar een prachtige kist in de vorm van een Gucci handbag! Helemaal zelf ontworpen door de klant. U geeft uw wensen door. wij zorgen voor het ontwerp, de kist én de levering op locatie.

De Nederlandse opvattingen bij een overlijden zijn aan het veranderen. In de afgelopen jaren is de omgang met de dood uit de taboesfeer gekomen. Er werd gezocht naar nieuwe vormen van afscheid nemen en er werden nieuwe manieren van stervensbegeleiding ontwikkeld. Er ontstond een groeiende behoefte om het afscheid een persoonlijk en betekenisvol karakter te geven. Dit sluit haarfijn aan bij onze filosofie.

Wij geloven dat een goed afscheid nabestaande verder helpt. Vooral als de uitvaart volledig recht doet aan de wensen van de overledene en de nabestaanden, uit welke cultuur of van welke religie dan ook.

Bijzondere grafkisten handgemaakt, kwaliteit en betaalbaar

Wij staan voor een eerlijke prijs, kwaliteit en snelle persoonlijke service. Iedereen heeft recht om hun dierbaren een mooi afscheid te kunnen geven.

U heeft bij ons al een uitvaartkist vanaf €810,-. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb